Sunday, January 30, 2011

OBESITI


katakan "hai" kepada obessiti. tak penah dibuat orang,apatah lagi alien.
makhluk2 tu suma aku beli pagi tadi, untuk dihabiskan pada hari ini juga untuk mecapai target obesiti berlebihan. babai.

6 comments:

  1. mmg idea yang bijak..ko x nak ajak ak join sekaki ke..ak ngah lapo ni...

    ReplyDelete
  2. ko tiap mase lapa, ( walaupun aku tak tahu sapa kau,pasal takdak nama -__-' )

    ReplyDelete
  3. haha. anonymous misteri ouh ! gile lah chu. banyak neh ke ko makan dude. perhh kalo ta gemuk tataw lah.

    ReplyDelete
  4. haaa, ni belum tahap gaban lagi, baru tahap adik-adik ni..wakaka

    ReplyDelete
  5. ko jangan sampai brpenyakit dah okayh !

    ReplyDelete