Sunday, October 3, 2010

keyang.perut.suka.hati

sangat agak keyang harini.thanx to Munirah sudi jemput
 gile memang best makan depan "laut" rumah kau !
 yeye la aku ingat laut. japgy tengok ade pulak mesin untuk proses air.
gila.! loji KUMBAHAN,

ok bukan nak cerita pasal tu.
tapi pasal bende ni haa..



bukan la..bukan laptop tu. tapi "cerut" tu ha..
ok td lepas pegi rumah MUNIRAh we ol pegi open house umah ayah angkat sorng member ni. time kat dalam rumah dia member aku pulak nampak bende ni. terus2 saje die letak dalam beg aku. die kate ni cerut mahal. harga RM500..gila ubi lahh! die paw 3 batang.aku ambek sebatang.lepas balik punye excited nak cucuh. sekali rase mcm ^%&%$$..terus aku padam !

.xtaw la mybe aku tak penah isap kot tu yang rase mcm %$Y$#@&. sakit tengkorok aku sedut. aku pun xtaw la diorang beli mahal2 pastu isap rase cmtu. aku no komen.boleh tengok link ni kalau rase nak try pecahkan tekak korang
http://www.simplycigars.co.uk/private-stock-tubos-p-929.html
aceli harge sebatang Rm120++ kot. RM500 tu maybe harge sekotak.coz aku tengok dalam kotak tu ade 5 batang. kott!




*dengar kate harge rokok naik lg??
err!! hey papa..lepas ni kene bagi duit lbih sikit.ceeittt!!

2 comments:

  1. wahhh.. name aku ade dlm ni la.. femes laut aku dokk.. haha

    ReplyDelete
  2. jgn risual la mue.xdenye feymes ko.ko sorng je bace blog nie..ehee

    ReplyDelete